fbpx

Referanser

Våre kunder anbefaler oss gjerne!

Reklamebanken har vært og er en god samarbeidspartner for oss. De har utviklet nettsiden vår fra bunnen av, og var veldig lydhøre for våre ønsker samtidig som de bidro med god faglig kompetanse og råd.

Etter at nettsiden ble publisert har de hatt rask respons når det er noe vi har behov for å få endret eller rettet opp i. 

Anne Sofie Elgeseter

Daglig leder, Stiftelsen Partners Norge

Vi har jevnlig hatt oppgaver til Ann Kristin i Reklamebanken, og er meget fornøyd med alt de har levert. De sjonglerer raskt mellom alle henvendelsene våre, og kommer alltid frem til akkurat det vi trenger. Hun tar både små og store prosjekter like seriøst, er utrolig blid, effektiv og fornøyelig å jobbe med. Vi er veldig glade for å ha en så dyktig samarbeidspartner.

Tove Bostad

Boligforvalter, ECO

Vi har hatt et mangeårig veldig positivt og konstruktivt samarbeid med Ann Kristin Sollihaug. For oss er det viktig at Reklamebanken som leverandør kjenner oss godt; både i henhold til vår profil og måten vi jobber på. De leverer høy kvalitet og innfrir våre forventninger til både kvalitet og leveringsbetingelser. Vi har et samarbeid jeg setter stor pris på; både faglig og relasjonsmessig.

Nina Pettersen

Daglig leder, Nord-Trøndelag Turistforening

Vi har brukt Reklamebanken i flere år med profileringstøy og artikler.

Vi benytter også deres kompetanse innen web og sosiale media. Kvalitet og kompetanse på høyeste nivå, anbefales! 

Øystein Lillesand

Eier, Lillesand Treningsstudio

Jeg er en igangsetter, og har masse ideer og ønsker å få til mye. Da må jeg omgi meg med gode og dyktige mennesker

– Jeg elsker folk som er kreative, som er løsningsorienterte og ser muligheter. Det treffer jeg her

Det blir ikke stort sett gode resultat, understreker Løvrød. – Det blir det alltid! Han liker et reklamelag der alle gjør hverandre gode gjennom at de utfyller og utnytter hverandres kompetanse.

Øyvind Løvrød

Daglig leder, MiG-festivalen

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø