Vi er et fullverdig reklamebyrå

Vi vet hvordan din bedrift skal skille seg ut fra mengden. Vårt kreative team finner den løsningen som passer best for deg og ditt budsjett.

Vi tilbyr

Design & trykk

Bedriftens visuelle identitet er viktig, og vi gir deg muligheten til å lykkes med ditt særpreg. La oss flette sammen våre unike ideer, og gi deg gode løsninger. Vi designer logo, fargepaletter og illustrasjoner, som i kombinasjon med skrifttyper og bildebruk utgjør din grafiske profil. Si «ja takk, begge deler» til både digitale og trykte produkter. Trykksaker er fortsatt effektiv markedsføring, og vi produserer brosjyrer, visittkort, magasiner, bannere, flygeblad og andre artikler etter ditt behov. Vi gir oss ikke før du er fornøyd  – så, la oss komme i gang!

Web & digital

Med vårt fokus på brukervennlighet, innhold og godt design blir det lettere for dine kunder å finne det de leter etter. Det er viktig å vite hvem de er, og hva de ønsker, slik at vi kan skape en helhetlig løsning, ut ifra kundes behov. Vi designer nettsider, som gjør det enkelt for deg å publisere innhold, og som har mange muligheter for tilpasninger. For å nå ut med ditt budskap er sosiale medier et godt verktøy, og vi gir deg gjerne enkle rutiner for å benytte facebook, eller andre kanaler som er egnet for din bedrift. La oss lære deg, så står du raskt på egne ben.

Skilt & dekor

Tøy din synlighet i riktig retning! Vi har god forståelse for essensen i et godt design, og leverer produkter av høy kvalitet. Forsterk ditt visuelle uttrykk med dekor på bil, henger og vinduer, profilering på klær og artikler, samt skilt for inne- og utebruk. Reklamebanken ønsker å hjelpe deg visualisere din idé, og sammen øker vi sannsynligheten for et godt førsteinntrykk! La oss fronte din bedrifts profesjonalitet, på en måte som styrker merkevaren og øker synligheten. For vi vet «sees du ikke, finnes du ikke.»

Spar penger - Sjekk ut Reklamebankens pakkeløsninger!

 

Vi tilbyr nå prisgunstige pakkeløsninger, bestiller du flere produkter på en gang, så kan du spare mange tusen kroner!

Vi har laget pakker som passer flere bedrifter og organisasjoner. Vi har en Etablerer-pakke, en Redesign-pakke, en Skit & Dekor-pakke og en pakke for Lag & Foreninger.

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø