fbpx

Kompetanse & kreativitet

Vi leter alltid etter muligheter for utvikling, og presser oss maksimalt i alle oppgaver.

– Våre kunder får belønningen.

Om oss

Reklamebanken AS har siden 2011 vært en en toneangivende aktør innen reklame, design og markedsføring i Stjørdal og Værnesregionen. I vår bransje er ny utvikling normaltilstand, og vi oppdaterer oss konstant på ny teknologi og nye trender for å være relevante og vi elsker utvikling!

Vårt fokus har vært å levere produkter og tjenester med høy kvalitet som gir våre kunder økt synlighet og en tydelig profil i markedet.

Vi liker å samarbeide tett med våre kunder, og hjelper gjerne til med hele prosessen fra ide til ferdig produkt – det være seg på nett eller på trykk, i ord eller i bilder. Vi liker å bli utfordret av våre kunder, og strekker oss alltid for å levere best mulig i alle jobber.

Teamet

ELISABETH SOFIE BERG

Daglig leder ● Art director
Tlf: 932 78 500
E-post

FRODE HÅKONSEN

Web ● prosjektansvarlig
Tlf: 452 04 440
E-post

Design & Trykk

Vi utvikler logodesign, bedriftsprofiler og annen grafisk identitet som kommuniserer godt. Vi designer og produserer det meste av trykksaker og profileringsmateriell

Web & Digital

Vi lager nettløsninger for de fleste behov, annonser for sosiale og digitale medier og bistår med strategi og administrasjon av annonsekampanjer og markedsføring på nett.

Skilt & Dekor

Vi hjelper deg med å synliggjøre bedriften på vindusflater, kjøretøy, skilt av alle slag, messestands, rollups, beachflagg m.m til høy kvalitet

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø