fbpx

17

APRIL, 2015

Internett
Sikkerhet
WordPress

Reklamebanken lanserer:
WPmanager – driftssikkerhet for din WordPress nettside

En av de største utfordringene med internett i dag er sikkerheten, og bedrifter bruker stadig mer ressurser for å sikre data og infrastruktur fra uønsket aktivitet.

WordPress har opplevd en eventyrlig suksess de siste årene, og over 23% av verdens nettsteder drives nå av WordPress. Dette har medført økt fokus fra ondsinnede hackere som bryter seg inn i WordPress-sider og bruker dette til spam, datasnoking og promotering av ulovlig/uønsket materiale og tjenester m.m.
En av de største grunnene til at hackere klarer å komme seg inn er at WordPress og tileggsprogrammer ikke holdes oppdatert til siste, sikre versjon et nettsidens eier/administrator. Dette er enkelt å gjøre for en som drifter en WordPress nettside om man har satt opp varsling eller jevnlig logger seg inn på nettsidens administrasjon. Utfordringen for mange er at de ikke vet når de forskjellige oppdateringene er kompatible med hverandre og ikke øsnker å bruke tid og ressurser på å sette seg inn i dette.

Reklamebanken har tatt konsekvensen av dette, og lanserer nå WPmanager for å hjelpe våre kunder. Dette er et sett verktøy som fjerner svakheter, sikrer databasekvaliteten, overvåker aktiviteten, tar backup og sørger for at alt blir oppdatert til siste, sikreste versjon av WordPress, designtema og tilleggsprogrammer (Plugins) til rett tid.

 

Hvordan?

Ved å installere WPmanager (dette gjør vi), kan vi overvåke nettsiden. Vi får varsler og kan iverksette tiltak ved mistenkelig aktivitet slik at din nettside blir sikrere. Rutinemessig teknisk oppdateringen sikrer at du har siste stabile versjoner av WordPress, designtema og tilleggsprogrammer og du kan konsentrere deg om det som er viktigst for deg, innholdet på din nettside!

 

Ønsker du å konsentrere deg om andre ting enn sikkerhetsoppdatering på din WordPress nettside?

Nye priser på webtjenester fra 2022

Nye priser på webtjenester fra 2022

Vi har klart å holde prisene på samme nivå i lang tid nå, men pga økte eksterne kostnader gjennom året 2021, må vi nå regulere prisene for kommende år, men heldigvis ikke med så mye!

read more