fbpx

SEO

– eller hvordan bli funnet på nett?

 

29

APRIL, 2015

Internett
Sosiale medier
Media

SEO Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er et vanskelig ord, og mange syns også det er et vanskelig fagområde. Og det med rette. SEO, som søkemotoroptimalisering forkortes til, handler rett og slett om å sørge for å komme så høyt opp på søketreffene som mulig. Det er en evig «krig» mellom aktører for å komme seg så høyt opp på søk som mulig og de legger betydelige ressurser i SEO, kampanjer i sosiale medier, annonser på Google m.m.

Reklamebanken lager nettsider bygd på WordPress som allerede er meget godt tilrettelagt for Google og nettsidene blir designet etter bransjens rådende standarder. Vi installerer og konfigurerer også WordPress SEO by Yoast, den bransjeledende plugin for søkemotoroptimalisering på nettsiden. Dette skal sikre at nettsiden din har de riktige forutsetningene for å bli funnet på søk.

Fra 21. april 2015 innfører også Google krav om at nettsiden din skal være mobilvennlig, les mer her. Alle nettsider laget fra 2014 og fremover fra Reklamebanken er responsive og tilfredsstiller disse kravene. Er du usikker på om din nettside er mobilvennlig, så ta testen her eller kontakt oss.

I tillegg er det meget viktig at du optimaliserer innholdet på nettsiden din for å tilfredsstille søkemotorenes krav. Dette går på riktig bruk av søkeord, bildemerking, lenker m.m. Vi i Reklamebanken kan tilby forskjellige løsninger for at nettsiden ditt skal komme høyere opp på søk.

 

Vil du høre mer hvordan DIN nettside skal komme høyere opp på søk?

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø