fbpx

MIG-festivalen er bare én del av det han driver med på fritiden. St. Olav Pilegrim, – et nytt konsept som lanseres for fullt i disse dager, Gjerstadstiftelsen og Saltøya er noe av det andre. Frostingen Løvrød har slett ikke fritidsproblemer. Samtidig kverner idébanken i hodet for fullt. “Jeg er en igangsetter, og det har jeg innsett. Jeg har masse ideer og ønsker å få til mye. Da må jeg omgi meg med gode og dyktige mennesker”, sier Øyvind Løvrød. Derfor har han et tett samarbeid med Reklamebanken. Der er det stor stemning hver gang Løvrød er innom, for da blir det alltid frodige diskusjoner og utvikling. “Jeg elsker folk som er kreative, som er løsningsorienterte og ser muligheter. Det treffer jeg her”, sier Øyvind Løvrød og skryter av mannskapet til Ann Kristin Sollihaug i Reklamebanken.

“Øyvind snakker med hele kontoret hver gang han er innom og er absolutt en lagspiller. Vi bryner oss på hverandre, og da blir det stort sett gode resultat”, sier Sollihaug. “Det blir ikke stort sett gode resultat”, understreker Løvrød. – Det blir det alltid! Han liker et reklamelag der alle gjør hverandre gode gjennom at de utfyller og utnytter hverandres kompetanse. “Mine idéer, som jeg sikkert har plagsomt mange av, blir veldig fort omsatt til noe håndfast”, sier Løvrød og framsnakker kvaliteten på det arbeidet som er gjort i de ulike prosjektene. “Blant annet laget Reklamebanken plakater til grunnlovsfesten vi arrangerte i 2014. Det var et kunstverk av en plakat, og hevet med det kvaliteten på arrangementet vårt betraktelig».

– Jeg har mange ideer sier Øyvind Løvrød, men jeg trenger hjelp til å få de ned på papiret.

Øyvind Løvrød er veldig til stede. Både i tanker og ord. Det er ingen tvil om at mannen er en gründer som mest av alt ønsker å få gode ting til å skje, og der i gjennom gi mennesker gode opplevelser. I den jobben bruker han Reklamebanken aktivt. Både for å få fram budskapet og treffe de riktige menneskene gjennom de riktige kanalene. “Den jobben får vi fram gjennom dialog og samspill. Her er det virkelig plass for meg som kunde”, sier Løvrød, og Sollihaug understreker at akkurat det setter de stor pris på. “Det er selvsagt kunden vi jobber for. Her er det ikke lov å lage noe flott og fancy for at vi skal vise fram hva vi kan. Vår jobb er at kunden skal lykkes og at det er kunden som skal bli kjent. Akkurat det er vi opptatt av å være kjent for, og da gleder det meg at Øyvind er så fornøyd med den delen”, sier Ann Kristin Sollihaug.

Øyvind Løvrød kaster loss med sitt St. Olav Pilegrim i løpet av kort tid. I tillegg er årets MiG-festival bare måneder unna og utviklingen av Saltøya pågår. Og det stopper garantert ikke der. Politimannen, som nå jobber som utreder i et forsikringsselskap, går aldri tom for ideer. Med nye ideer mottas han med vidåpne armer i Reklamebanken. “Det er så herlig med mennesker som Øyvind. Det skjer alltid noe rundt ham, samtidig som han er veldig til stede. Vår jobb er å utvikle og videreutvikle det han driver med. Da forsøker vi hele tiden å ligge ett steg foran slik at vi kan bidra på en måte som gjør at han og hans prosjekter lykkes enda bedre”, sier Ann Kristin Sollihaug

bla - Et blad fra Reklamebanken

Denne artikkelen er hentet fra vårt magasin “bla” som ble publisert februar 2015. Trykk her for å se hele magasinet: bla – Et blad fra Reklamebanken.