fbpx

På jakt etter det unike

27

FEB 2015

ECO
Samarbeid

ECO-Bygg er synonymt med Egil Glørstad. Malvikmannen har drevet med bolig- og eiendomsutvikling i over 30 år. På merittlisten har han store utbygginger som har satt varige spor etter seg, de aller fleste av disse i hjemkommunen. “Mye og knallhardt arbeid, pluss at vi hele tiden har satset på kvalitet. Kvalitet i alle ledd”, forklarer Egil Glørstad.

Gründeren firer ikke på kravene. Ikke på boligene, ikke i salgsarbeidet og selvsagt ikke på kommunikasjon og markedsføring. “Vi vet veldig godt hva vi ønsker og hva vi vil ha, og sammen jobber vi fram de beste løsningene”, sier Glørstad og snakker om samarbeidet med Reklamebanken. Det har vært et tett forhold mellom de to firmaene siden Reklamebanken startet opp, og akkurat det tette samspillet gir resultater. “Alt det de har levert er vi veldig veldig godt fornøyd med”, sier Glørstad, som har en finger med i alt som omhandler ECO.
Selv om han fortsatt har stålkontroll på alle viktige detaljer har han også medarbeidere med den samme stålkontrollen. “Ikke sant Tove”, sier han henvendt til boligforvalter Tove Bostad. Hun har også stålkontroll på alt det ECO driver med, ikke minst det som omhandler kommunikasjon og markedsføring. “Jo, absolutt”, sier Bostad. “De er med oss på alt fra idé til gjennomføring, og det har vært mange artige prosesser, i flere forskjellige prosjekter og utbygginger. Reklamebanken har hånd om å finne navn på prosjektene våre, å lage logo, profil og identitet, nettside, annonsekampanjer både til avis og digitale medier samt prospekter. Biler er også blitt tapet opp med flotte bilder av prosjektet. Reklamebanken har hånd om alt”, sier Tove Bostad.

 

“Vi vet veldig godt hva vi ønsker og hva vil ha, og sammen jobber vi frem de beste løsningene.”

ECO har kontorlokaler midt i sitt største utbyggingsområde, Vikhov. Sjefen sjøl, Egil Glørstad, bor i dette området og han bor der med glede og stolthet. “Jeg har hele tiden sagt at jeg skal kunne gå med hevet hode på butikken. Det gjør jeg fortsatt”, sier Egil Glørstad. Deler av møterommet prydes av markedsføringsmateriell for Honninghagen, – ett av ECOs aller siste prosjekt. Tolv av tolv boliger er solgt, den siste er nylig overlevert. “Noe av det artigste var da vi kjørte en digitalkampanje, som Reklamebanken hadde fullstendig hånd om, i sommer. I løpet av få dager solgte vi tre boliger direkte på den kampanjen. Det var fulltreff midt i fellesferien”, sier Tove Bostad. Hun skryter veldig av den utvilsomt salgsutløsende digitalkampanjen.

Nettopp det å finne de riktige strengene å spille på og finne de riktige kanalene, er nøkkelen til mange gode salg. “Reklamebanken har et team som er veldig godt sammensatt for våre behov. De har fagfolk med ulik kompetanse, og involverer mange av disse i prosessene. Det er utvilsomt en stor styrke for Reklamebanken og dermed blir det også det for oss”, sier Tove Bostad. Suksesser må gjenskapes. Det har Egil Glørstad og hans ECO gjort i flere tiår. Laurbær er godt å hvile på, men overhodet ikke et aktuelt alternativ for den driftige ECO-gjengen. Rett utenfor kontorene bygges 27 nye boenheter i Bakketunet, i Hommelvik skal de utvikle «Hyggen», som er navnet på prosjektet i tidligere Wigum-gården, og de krysser både kommune- og fylkesgrense snart. “For første gang skal vi bygge boliger i Nord-Trøndelag. Et stort steg”, sier Egil Glørstad og flirer godt. Det skjer på Gevingfeltet i Stjørdal, noen kilometer fra grensen til Malvik kommune.
“Så som du skjønner, – vi har ingen planer om å gi oss. Tvert imot”, sier Mr. ECO, Egil Glørstad.

bla - Et blad fra Reklamebanken

Denne artikkelen er hentet fra vårt magasin “bla” som ble publisert februar 2015. Trykk her for å se hele magasinet: bla – Et blad fra Reklamebanken.

 

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø