fbpx

Kreative hoder søkes

Reklamebanken utvider staben

20

OKTOBER 2021

Arbeidsliv, stilling ledig, grafisk designer

Er DU vår neste grafiske designer?

Vi har økende oppdragsmengde, og trenger å styrke teamet vårt med en grafisk designer. Stillingen er i første omgang en 50% stilling, men vi tror med rette person at dette raskt kan økes til en 100% stilling.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen grafisk utforming av profiler, logoer, trykksaker, annonser, skilt og dekor m.m  i et kreativt og hyggelig team.

Gode kunnskaper på Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator er avgjørende, og viktigere enn formell bakgrunn. Hvis du i tillegg har “digital kompetanse” innen sosiale medier og kan WordPress er det et stort pluss. Her er det store muligheter for vekst

Vårt miljø

Reklamebanken har vært et aktiv og toneangivende reklamebyrå i Værnesregionen i 10 år nå, og vi har kunder fra alle bransjer, så arbeidsoppgavene er veldig varierte og spennende.

Vi er pr. dags dato 3 ansatte, og har et godt og uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde, og har nettopp flyttet inn i nyoppussede, kule lokaler sentralt i Stjørdal.

Vi har pensjonsordning, sosiale tiltak for ansatte og vi drar årlig på en studietur utenlands (Koronaen satte en stopper på det i 20/21, så vi ser fram til ny tur i 2022)

Faste ansatte vil få tilbud om partnerskap i Reklamebanken AS

Du er

  • Dyktig på Adobe CS-pakken, hovedsaklig Photoshop, InDesign og Illustrator
  • idesterk og kreativ, har gode strategiske evner.
  • inspirerende og engasjerende og i stand til å jobbe både i team og selvstendig

Oppdatering

Vi har for tiden mottatt nok henvendelser i denne omgang, og vil gå gjennom aktuelle kandidater. Hvis du likevel føler du har noe å tilføre Reklamebanken, så send oss gjerne en CV som åpen søknad

Fyll ut og vedlegg din CV. Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Er dette din nye arbeidsplass?

Din nye arbeidsplass?

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø