fbpx

Google gir mobilvennlige sider fortrinn

 

27

MARS, 2015

Google
Mobilvennlig
Responsiv

Bruken av mobiler og nettbrett øker stadig og påvirker våre søke- og lesevaner på nett, noe Google allerede har tatt høyde for en god stund i.f.m sin rangering av treff på søk. Fra 21. april 2015 utvider de dette ytterligere og nettsider som ikke er mobiltilpasset vil bli gitt dårligere rangering enn mobiltilpassede når man foretar søk fra en mobil eller et nettbrett. Så om du ikke har en mobiltilpasset nettside, så er det ikke sikkert din nettside vil bli listet opp i søkeresultat fra nå av – mens dine konkurrenter med mobilvennlig nettside stjeler dine kunder! Dette vil helt klart gi de som allerede har en mobiltilpasset side et konkurransefortrinn ovenfor de som ikke er mobiltilpasset. Du lurer kanskje på hvordan finner du ut om din nettside er mobiltilpasset?  For at du selv skal kunne sjekke at din nettside er mobiltilpasset har Google utviklet en egen mobilvennlig-test. Her skriver du inn nettadressen til siden du vil teste, og Google analyserer siden for deg og gir deg umiddelbart svar på hvor mobilvennlig din nettside er.

 

Vi har løsningen for deg – Responsive nettsider

Reklamebanken bruker WordPress publiseringsløsning som har et svært mobilvennlig rammeverk og designer en layout som fungerer godt på alle skjermstørrelser. Du trenger altså ikke ha flere versjoner av nettsiden din. Med responsive nettsider får du en nettside som automatisk tilpasser seg leserens skjermstørrelse. En nettside for alle skjermer, enkelt for deg, flott for dine kunder! Hvis du trenger å tilpasse din nettside, eller kanskje bygge en helt ny en, kan vil hjelpe deg med hele prosessen. Vi kan design, og vi kan internett.

Bli mobilvennlig du også

Nye priser på webtjenester fra 2022

Nye priser på webtjenester fra 2022

Vi har klart å holde prisene på samme nivå i lang tid nå, men pga økte eksterne kostnader gjennom året 2021, må vi nå regulere prisene for kommende år, men heldigvis ikke med så mye!

read more