fbpx

Ny look!

EXE OF HELL framstår tidsriktig etter en makeover

Hjemmesiden har blitt utstillingsvinduet vårt. Det er her vi møter kundene våre først, sier Hans Tore Holltrø. Fra sin base i Stjørdal tilbyr han alt av hårprodukter til frisørbransjen i Midt-Norge.

Med en helt ny visuell identitet på sine hjemmesider er det ikke tvil om at han henger med i tia. Reklamebanken sto også for å lage ny logo og en visuell profil til sin kunde.

– Det hele har vært en veldig positiv opplevelse, sier Holltrø, som etter nøye research valgte Reklamebanken på bakgrunn av deres portefølje, til å foreta den ekstreme forvandlingen. Det er en komplett makeover Holltrø har gjort med firmaet sitt når det kommer til både det markedsmessige og det visuelle uttrykket. De mange gode produktene er fortsatt fra Matrix, men med sitt nye navn «Exe of Hell», visuelle profil og hjemmeside, fremstår han tidsriktig i en bransje der alt handler om stil.

– Veien frem til en ny identitet har både vært spennende og positiv. Jeg er utrolig stolt av bedriften slik den fremstår nå, sier Holltrø.

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø