fbpx

Back to work

Arbeidslivet etter nedstegningen

13

AUGUST 2020

Arbeidsliv, Smittevern, Verktøy

Tilbake til normalen?

Vi har lagt bak oss en uvanlig vår og sommer.  Covid-19 førte til at vi innførte hjemmekontor for våre ansatte, og på toppen av dette fikk vi en vannlekkasje i kontorlokalene våre, så vi kunne uansett ikke bruke disse (hell i uhell?)

Hos oss er vi vant med å bruke digitale verktøy, og de fleste oppgaver løser vi jo ved hjelp av Mac og internett, slik at våre kunder fikk produsert det de hadde behov for i hele vår og sommer. Og for digitale møter så brukte vi et norskutviklet program, nemlig https://whereby.com/ (som er helt gratis for inntil 4 deltagere). Mange har brukt Zoom, Teams eller Skype og det har vært mye snakk om sikkerheten på disse. For oss har Whereby fungert veldig bra, og er i tillegg kanskje den enkleste å bruke av alle vi har testet. Anbefales!

Men det er klart at ingenting erstatter fysiske møter med kunder og kollegaer. Når vi diskuterer design, innhold, branding og publisering av våre kunders produkter og tjenester, så er det viktig å få med seg alle nyanser i kommunikasjonen, og der kan ikke de digitale verktøyene konkurrere med å møtes i den virkelige verden.

Derfor var vi veldig glade når lokalene endelig var klare til å ta i bruk igjen etter vannlekasjen nå når august startet opp! 

Smittevern

Alle våre ansatte har heldigvis alle klart å holde oss friske fra korona i tiden som har vært, og slik ønsker vi selvsagt at det fortsatt skal være. Derfor er vi nøye med renhold, og desinfiserer alle kontaktflater hver dag, samt at vi har antibac satt fram for besøkende.

Vi har tilpasset møterom slik at vi kan holde 1 meters avstand, og alle ansatte har stående ordre om å holde seg hjemme ved mistanke om smitte.

Vi håper DU tar kontakt med oss for å avtale et møte om ditt prosjekt, og skulle du ikke ha mulighet til å møte oss IRL, så har vi som sagt digitale løsninger som hjelper oss langt på vei 🙂

Åpent man-fre 08-16

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø