fbpx

WPsafe sikkerhet og oppdatering

Sikkerhet på internett er i stadig utvikling, og det er viktig å holde nettsidens programvare oppdatert, ha god backup og gode sikkerhetsløsninger

WPsafe nettside oppdateringer

Oppdateringer

Vi holder nettsiden din oppdatert

WordPress kommer med flere oppdateringer hvert år. Dette kan være rene sikkerhetsoppdateringer, eller det kan være nye funksjoner som blir lansert – eller en kombinasjon av dette.

I tillegg så følges designmalens kode opp med en oppdatering når WordPress oppdateres, og det samme med de tilleggene (plugins) som er installert på din nettside. På toppen av dette kommer både designmal og tillegg med separate sikkerhets- og funksjonsoppdateringer innimellom dette.

Det er ikke alltid lett å vite når man skal oppdatere hva, og om versjonene er kompatible med hverandre. Dette vet vi, og vet når de skal oppdateres, og med WPsafe trenger ikke du å tenke på dette.

Sikkerhet

Hold hackerne unna

WordPress er verdens mest brukte publiseringssystem på nett med godt over 30% markedsandel. Dette tiltrekker seg hackere og spamboter på søk etter sårbarheter som de kan utnytte.

Vi installerer et sett med solide verktøy som sikrer nettsiden din i stor grad mot kjente farer, og listen over farer oppdateres konstant. Det finnes vel ikke noe system på nettet som er 100% sikkert i dag, men med WPsafe så stiller nettsiden din mye sterkere.

Og i tillegg til backup på webserveren, så har vi en backup på en 3.parts server liggende på et helt annet sted, bare sånn i sikkerhets skyld.

WPsafe nettside sikkerhet

Velg din WPsafe pakke

Design & Trykk

Vi utvikler logodesign, bedriftsprofiler og annen grafisk identitet som kommuniserer godt. Vi designer og produserer det meste av trykksaker og profileringsmateriell

Web & Digital

Vi lager nettløsninger for de fleste behov, annonser for sosiale og digitale medier og bistår med strategi og administrasjon av annonsekampanjer og markedsføring på nett.

Skilt & Dekor

Vi hjelper deg med å synliggjøre bedriften på vindusflater, kjøretøy, skilt av alle slag, messestands, rollups, beachflagg m.m til høy kvalitet

La oss få ting til å skje!

Velkommen til et kreativt miljø