Byrået

Våre kunder anbefaler oss gjerne

VM i Rallycross

Vi har inngått et spennende samarbeid med Reklamebanken som lager alt av markedsføring, reklame- og salgsartikler for oss. Vi har vært kunde i flere år nå og er kjempefornøyde med håndteringen og kreativiteten. Her får vi raskt levert resultatene og i en fart Petter Solberg ville satt pris på!
Blant annet synes vi at de lagde den råeste bildekoren i Norge for oss! Jeg er imponert! Bilen og hengeren som ble tapet opp fikk kjempestor oppmerksomhet. Vi har bruk for all kompetansen Reklamebanken har, fra ide, design, web og skilt.

Kjetil Skaufel

Daglig leder, VM i Rallycross

Fremmer suverent samarbeid

Det vi så etter i et reklamebyrå var tilgjengelighet, god kommunikasjon , rådgiving og profesjonalitet. Alt dette fant vi hos Reklamebanken, sier salgssjef Vegard Løkken . Vi har nå fått en hjemmeside som er brukervennlig og anpasset etter behovet for vår målgruppe. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, om at de liker at informasjonen nå er lett tilgjengelig, også på mobil og nettbrett.

Hos Reklamebanken er vi blitt tatt på alvor i forhold til våre ønsker og behov. Dessuten har vi hatt det gøy underveis!

Vegard Løkken

Salgssjef, Hjelpemiddeleksperten AS

Sammen realiserer vi tusen tanker

Jeg er en igangsetter, og har masse ideer og ønsker å få til mye. Da må jeg omgi meg med gode og dyktige mennesker

– Jeg elsker folk som er kreative, som er løsningsorienterte og ser muligheter. Det treffer jeg her

Det blir ikke stort sett gode resultat, understreker Løvrød. – Det blir det alltid! Han liker et reklamelag der alle gjør hverandre gode gjennom at de utfyller og utnytter hverandres kompetanse.

Øyvind Løvrød

Daglig leder , MiG-festivalen

Ryggsekken full av oppdrag for Turistforeningen!

Vi har hatt et mangeårig veldig positivt og konstruktivt samarbeid med Ann Kristin Sollihaug. For oss er det viktig at Reklamebanken som leverandør kjenner oss godt; både i henhold til vår profil og måten vi jobber på. De leverer høy kvalitet og innfrir våre forventninger til både kvalitet og leveringsbetingelser. Vi har et samarbeid jeg setter stor pris på; både faglig og relasjonsmessig.

Nina Pettersen

Daglig leder , Nord-Trøndelag Turistforening

Konseptutvikling for boligprosjekt

Vi har jevnlig hatt oppgaver til Ann Kristin i Reklamebanken, og er meget fornøyd med alt de har levert. De sjonglerer raskt mellom alle henvendelsene våre, og kommer alltid frem til akkurat det vi trenger. Hun tar både små og store prosjekter like seriøst, er utrolig blid, effektiv og fornøyelig å jobbe med. Vi er veldig glade for å ha en så dyktig samarbeidspartner

Tove Bostad

Boligforvalter, ECO

Skreddersydd gründerpakke

Jeg anbefaler gjerne Reklamebanken. De kom med konstruktive og kreative innspill da jeg skulle ha logo, profil og nettside. Det var viktig for meg som nystartet gründer og nå med egen bedrift at det grafiske designet ble «helt i min stil». Det ble det og jeg er storfornøyd.

Ragna Straume

Coach, Rett spor

Har du noe ugjort?